• Έκπτωση Δέκα τοις εκατό (10%) στα εργατικά, για τους κατόχους κάρτας ΟΔ.Υ.ΚΥ..

 • Έκπτωση Δέκα τοις εκατό (10%) στο τιμολόγιο των εξαρτημάτων, για τους κατόχους κάρτας ΟΔ.Υ.ΚΥ..

 • Παρέχεται δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης, για τους κατόχους κάρτας ΟΔ.Υ.ΚΥ…

 • Έκπτωση Δέκα τοις εκατό (10%) για το Air Condition, για τους κατόχους κάρτας ΟΔ.Υ.ΚΥ., και στο αέριο.

 • Για τα Service: δια Ιαπωνικά αυτοκίνητα, για τους κατόχους κάρτας ΟΔ.Υ.ΚΥ., εργατικά από Εξήντα ευρώ (€60), Πενήντα τέσσερα (€54) και Έκπτωση Δέκα τοις εκατό (10%) στο τιμολόγιο των εξαρτημάτων.
  Δια Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, για τους κατόχους κάρτας ΟΔ.Υ.ΚΥ., εργατικά από Ογδόντα πέντε ευρώ (€85), Εβδομήντα πέντε (€75) και Έκπτωση Δέκα τοις εκατό (10%) στο τιμολόγιο των εξαρτημάτων.
  Στα Service, ελέγχονται και αλλάζονται τα κάτωθι: φίλτρα (χρεώνονται ως εξαρτήματα, με την έκπτωση 10%), λάδι (χρεώνεται όσο μπει, με την έκπτωση 10%), τροχοί, stopper, χειρόφρενο, φώτα, radiator, κολάνια, a/c, ελαστικά, γίνεται οδηγικό τεστ και έλεγχος τιμονιού.

 • Δια μόνο αλλαγή λαδιού, δωρεάν εργατικά, χρεώνεται η ποσότητα του λαδιού.

  Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι 20 Σεπτεμυρίου 2018.

Στέλιος Εγγλέζος – Μηχανικά – Ηλεκτρολογικά & Air Condition

Το συνεργείο Στέλιος Εγγλέζος, ιδρύθηκε το 1992. Η πολυετής μας εμπειρία, η χρησιμοποίηση των καλύτερων υλικών, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και η ποιοτική μας εξυπηρέτηση, είναι η εγγύηση για άψογο αποτέλεσμα. Επιδιορθώνονται και γίνονται Service, παντός τύπου οχήματα, στο ιδιόκτητο συνεργείο μας. Δια όλους τους κατόχους κάρτας ΟΔ.Υ.ΚΥ., εκτός της έκπτωσης στην τελική τιμή, παρέχουμε δωρεάν όχημα αντικατάστασης. Το 2017 λειτούργησε το νέο υπερσύγχρονο συνεργείο μας, δίπλα ακριβώς από το υπάρχον, με τελευταίας τεχνολογίας κρίκους, εργαλεία και διαγνωστικά. Διαθέτουμε όλες τις άδειες, που απαιτεί η Δημοκρατία, έχοντας και αυτήν του αερίου για Air Condition.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Οθέλου 7 , 2540 Βιομηχανική περιοχή Δαλιού.
Τηλέφωνα: 22610054 / 99643107
e-mail: stelios.englezos@cytanet.com.cy